Home Staging
1137
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1137,stockholm-core-2.1.3,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Home Staging

Doordat wij ons de laatste jaren hebben gericht op ons eigen vastgoed aankopen, verbouwen en dan verkopen, hebben wij redelijk snel ingezien wat de waarde is van een woning mooi en warm aangekleed op de verkoopmarkt te brengen.

Wij zijn ervan overtuigd en hebben dit zelf zeer vaak ondervonden dat door de juiste home staging de woningen veel sneller en dan ook nog eens veel vaker op de aangeboden verkoopprijs verkocht werden.

Wij werken zelf vaak met neutrale kleuren en tinten wat maakt dat dit steeds in de smaak valt bij zeer veel bezoekers / potentiële kopers. Denk aan grote meubels maar ook veel kleine details , accenten , accessoires en zelfs geurbeleving voegen we eraan toe.

Wij hebben verschillende pakketten van meubels en accessoires en u kan zelf mee bepalen of u voor een comfort of voor een luxe home staging gaat.

De prijzen om onze comfort staging te huren voor 3 maanden zien er als volgt uit:

  • 1690 euro btw exclusief voor een 1 slaapkamer appartement
  • 1990 euro btw exclusief voor een 2 slaapkamer appartement
  • 2590 euro btw exclusief voor een standaard eengezinswoning

Contacteer ons gerust en vrijblijvend voor verdere informatie.